Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Голден Лодж

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Новите не ги продава колегата. Но и без това са дебелички за нашите джобове.

Аз разбрах, че ще ми прати 8бр. които са на около 3-5хил. км., които ще бъдат монтирани на моята кола(или най-вероятно първо през на Фуриозо колата, че иска да ги пробва)+ още 8бр. които ги е свалил от неговата и са на 150к км.

Като ги получа и след великденските празници, всичко ще стане ясно
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Новите не ги продава колегата. Но и без това са дебелички за нашите джобове.

Аз разбрах, че ще ми прати 8бр. които са на около 3-5хил. км., които ще бъдат монтирани на моята кола(или най-вероятно първо през на Фуриозо колата, че иска да ги пробва)+ още 8бр. които ги е свалил от неговата и са на 150к км.

Като ги получа и след великденските празници, всичко ще стане ясно
      Точно така колега и на тези снимки се вижда по добре на дясната снимка са от моята кола на 150 000 км ,а на лявата другите.
      Attached Files
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

И аз искам ,ако се доредя разбира се.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          И аз искам ,ако се доредя разбира се.
          Стискам ти палци, щото моите са вероятно на 180 000 и са перфектни. Пробвах и с разни други, но нестават.
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Ами да пълним един контейнер със свещи и да го носим към БГ
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
              Ами да пълним един контейнер със свещи и да го носим към БГ
              Стига да има от каде да ги вземем аз съм навит бих напълнил и един контейнер с украинки но тях не ги искат никаде
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колеги,имам един въпрос.Вчера реших да си развия свещите и да ги поизчистя и с изненада видях че имам 4 еднополюсни Бош FR5DC и 4 четириполюсни Бош Fr56.Проверих по каталог и двата вида ги дават за моя модел каляска,но не ми харесва да са така омешани.Пречи ли й това на колата?

Comment

Ако питаш мене, със сигурност махни FR5DC ... и си вземи още 4 броя FR56 ...
                  Само гледай да са от официален вносител ... "Киров" примерно ...
                  Иначе и на мен ми е интересно как ще се отрази на колата комбинация от 4 хубави свещи за първа, и 4 по-обикновени за втора свещ ?
                  Примерно 4 бр Denso Iridium + 4бр Denso Q22P-U ???
                  Или разбира се, аналогични модели от друга марка ...
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Иначе и на мен ми е интересно как ще се отрази на колата комбинация от 4 хубави свещи за първа, и 4 по-обикновени за втора свещ ?
                    Примерно 4 бр Denso Iridium + 4бр Denso Q22P-U ???
                    Или разбира се, аналогични модели от друга марка ...
                    Защо нещо не се връзва!
                    Защото на 8 клапановите вериги свещите са еднакви
                    Няма първа нито втора... това е положението
                    тука не са 16 волтовите фияти с различни свещи
                    с е*ем ти глупостите и то само за едни 11 коня повече, които не се усещат, щото двигателя им е със 40-50 кила по-тежак
                    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:13. Основание: внимавай с езика
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                      Защо нещо не се връзва!
                      Защото на 8 клапановите вериги свещите са еднакви
                      Няма първа нито втора... това е положението
                      тука не са 16 волтовите фияти с различни свещи
                      с е*ем ти глупостите и то само за едни 11 коня повече, които не се усещат, щото двигателя им е със 40-50 кила по-тежак
                      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:13.

Comment

По колко пари са FR56...щото сайта на Бош по едно време даваше цени,с помощта на които съм затапвал някои продавачи на авточасти.Но сега не мога да намеря цените...

Comment

Преди няколко месеца ги купувах на цена 7.50 лв/бр от официален магазин на Киров-Bosch.
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Преди няколко месеца ги купувах на цена 7.50 лв/бр от официален магазин на Киров-Bosch.
                            Благодаря за инфото.Между другото мислих много по въпроса със смесването на различни свещи,но като се съобразявам с това,което съм чел в пдф-те за запалителната система на верижните трактори достигнах до извода,че не трябва на един цилиндър да има две различни свещи.Същевремменно трябва да се има предвид,че всъщност 155-цата има не две,а четири бобини и всяка бобина има закачени две свещи на нея,които също трябва да са еднакви.Следователно излиза,че ако има различни свещи,трябва 1 и 4 цилидър да са с единия комплект свещи,а 2 и 3 с другия.Не знам дали съм прав,някой да ме поправи,ако греша.Моите така ги нагласих и ми се струва,че колата пали и се форсира една идея по-добре

Comment

Не му разбирам. Само помня, че преди време от най-бързата 2.0 8в на Mimouzunov извадихме 5 различни свещи и 3 еднакви И бяха събирани от мазета и москвичи...Аз винаги съм бил с хубави маркови свещи, а той винаги ме е биел или сме били на кантар
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Не му разбирам. Само помня, че преди време от най-бързата 2.0 8в на Mimouzunov извадихме 5 различни свещи и 3 еднакви И бяха събирани от мазета и москвичи...Аз винаги съм бил с хубави маркови свещи, а той винаги ме е биел или сме били на кантар
                                Хахах,ти ме отказа от половината глупости,които бях решил да купувам за колата

Comment

Working...
                                X